Ngarep > Produk > Cat banyu > Cat banyu padat > Cat banyu kanggo wong diwasa
Cat banyu kanggo wong diwasa
  • Cat banyu kanggo wong diwasaCat banyu kanggo wong diwasa
  • Cat banyu kanggo wong diwasaCat banyu kanggo wong diwasa
  • Cat banyu kanggo wong diwasaCat banyu kanggo wong diwasa

Cat banyu kanggo wong diwasa

Minangka produsen cat cat banyu profesional kanggo wong diwasa, sampeyan bisa yakin tuku cat cat banyu iki saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan tren produk kanthi rega kompetitif kanthi kualitas dhuwur lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


1. Pengenalan produktion

Cat cat banyu kanggo wong diwasa duwe 8 warna kanthi cat banyu diameter 40mm kanthi pilihan warna-warni, sikat cat kalebu. Pigmen pekat, larut ing

2. Parame produkter (Spesifikasi)

jeneng produk: cat banyu kanggo wong diwasa
warna: 8 werna
Kapasitas: 5 ml Dianggo: Seni lukisan
Umur: Luwih saka 36 sasi Ukuran tunggal: 40 mm Dhia
Bahan: Cat Warna Non-beracun OEM/ODM: ditrima
Wangun: Babak Panggonan Asal: Zhejiang, China

3. Fitur Produk lan Aplikasi

Cat cat banyu bakal dicuci kanthi apik saka kulit lan umume sandhangan yen dikumbah kanthi cepet ing siklus cuci banyu panas tanpa pamutih klorin. Siklus ngumbah bola-bali bisa uga dibutuhake.
Tetep adoh saka tembok rampung, wallpaper, kayu, vinyl, karpet, lan lumahing liyane sing ora bisa dicuci.

4. Detail Produk :

Watercolor Paint for AdultsWatercolor Paint for Adults

Hot Tags: Cat cat banyu kanggo wong diwasa, Grosir, Disesuaikan, China, Murah, Tuku Diskon, Jual Paling Anyar, Kualitas, Apik, Produsen, Pabrik, Pemasok, Made in China, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept