Ngarep > Produk > Cat banyu > Cat banyu padat > 90 Warna Solid Watercolor Paint Set Portable Metal Box
90 Warna Solid Watercolor Paint Set Portable Metal Box
  • 90 Warna Solid Watercolor Paint Set Portable Metal Box90 Warna Solid Watercolor Paint Set Portable Metal Box
  • 90 Warna Solid Watercolor Paint Set Portable Metal Box90 Warna Solid Watercolor Paint Set Portable Metal Box
  • 90 Warna Solid Watercolor Paint Set Portable Metal Box90 Warna Solid Watercolor Paint Set Portable Metal Box
  • 90 Warna Solid Watercolor Paint Set Portable Metal Box90 Warna Solid Watercolor Paint Set Portable Metal Box

90 Warna Solid Watercolor Paint Set Portable Metal Box

Changxiang minangka salah siji saka 90Colors Solid Watercolor Paint Set Portable Metal Boxprodusen ing China.We wis ing lapangan cat cat banyu kanggo luwih saka 13 taun.Produk kita duwe kauntungan rega competitive lan nutupi paling saka pasar Eropah lan Amerika. maju dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


1. Pengenalan produktion

90Warna Solid Watercolor Paint Set Portable Metal Box iki aman & non-beracun bisa dicuci cat banyu karo kuwat logam case.The cat banyu kalebu 90pcs kualitas dhuwur pigmen lan 1pc isi ulang banyu sikat pen.padhet cat banyu cat karo werna padhang alus lan larut lan campuran gampang.90 werna menehi set lukisan lengkap kanggo entuk Rampung Gamelan, nyukupi kabutuhan lukisan DIY.hadiah sing apik kanggo anak-anak lan mbantu bocah-bocah nambah imajinasi lan kreatifitas.

2. Parame produkter (Spesifikasi)

jeneng produk: 90 Warna Solid Watercolor Paint Set Portable Metal Box
warna: 90 werna
Kapasitas: Kira-kira 2 g saben tablet Dianggo: Seni lukisan
Umur: Luwih saka 36 sasi Ukuran tunggal: 15mm * 12.6mm
Bahan: Cat Warna Non-beracun OEM/ODM: ditrima
Wangun: Alun-alun Panggonan Asal: Zhejiang, China
Ukuran Box: 200 * 80 * 33 mm Paket: kothak logam / kothak werna

Ukuran kompak lan entheng ndadekake gampang lan trep kanggo njupuk lan digawa. Kit wiwitan sing sampurna kanggo lukisan cat banyu. Mangga aran gratis kanggo hubungi kita yen sampeyan duwe pitakonan. Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatasi masalah sampeyan.

3. Produk Feature Lan Aplikasi

1.NON-TOXIC & WASHABLE: Produk sing dirancang kanthi ati-ati digawe kanthi nimbang safety anak sampeyan. Set cat iki ora ana bahan beracun lan uga bisa dicuci, dadi aman kanggo anak lan trep kanggo sampeyan. Sampeyan bisa nyampur cat Watercolor iki kanthi gampang kanggo ngasilake warna sing marem.
2. Tablet cat banyu digawe kanthi teknologi ekstrusi khusus, warnane apik banget. warna bongkahan bisa diganti nalika wis digunakake.


4. Detail Produk

Setel cat cat banyu 90 warna digabungake kanthi apik karo pigmen sing sugih. Gampang digawe lan duwe macem-macem warna tanpa wates. Ing lelungan seni, sampeyan bakal nggawe karya sing luwih rame karo pigmen kita. Tas travel logam portabel. Iku ramping lan kompak, lan isine 90 kue cat banyu, 1pcs foundation pen. Panci kosong bisa digunakake kanggo nyampur warna tanpa ninggalake jejak. Kualitas artis kanggo set cat kita. Cat banyu kita ora luntur utawa luntur saka wektu. Kita nggunakake pigmen kualitas, nyampur uga, garing lan Gamelan, tanpa tektur kapur granular.



Hot Tags: 90 Warna Solid Watercolor Paint Set Kothak Logam Portabel, Grosir, Disesuaikan, China, Murah, Tuku Diskon, Adol Paling Anyar, Kualitas, Apik, Produsen, Pabrik, Pemasok, Digawe ing China, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept