Ngarep > Produk > Cat banyu > Cat banyu padat > 50Warna kothak timah Solid Cat Watercolor Set
50Warna kothak timah Solid Cat Watercolor Set
  • 50Warna kothak timah Solid Cat Watercolor Set50Warna kothak timah Solid Cat Watercolor Set
  • 50Warna kothak timah Solid Cat Watercolor Set50Warna kothak timah Solid Cat Watercolor Set
  • 50Warna kothak timah Solid Cat Watercolor Set50Warna kothak timah Solid Cat Watercolor Set

50Warna kothak timah Solid Cat Watercolor Set

Ningbo Changxiang Stationery Co., ltd iku salah siji saka anjog 50Colors tin-box Solid Watercolor Paint Set supplier in China.We wis diprodhuksi cat cat banyu kanggo luwih saka 13 years.Our produk duwe kauntungan rega competitive lan nutupi paling saka Eropah lan Pasar Amerika. Kita ngenteni dadi mitra jangka panjang lan dipercaya ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


1. Pengenalan produktion

Set Cat Cat Air Solid 50 Warna iki ngemot 1 pc kothak timah, 1 pc spons, 1 pc sikat lukisan, 1 pc sikat sikat banyu, 50 pcs pigmen, sing aman & ora beracun cat banyu bisa dicuci. Werna cukup nggumunake, Cat sregep lan campuran apik. ana ing casing logam sing gampang digawa lan sikat sing apik kanggo rincian cilik. 50 warna menehi set lukisan lengkap kanggo ngrampungake kanthi lancar, nyukupi kabutuhan lukisan DIY. Hadiah sing apik kanggo bocah-bocah kanggo mbantu bocah-bocah nambah imajinasi lan kreatifitas nalika nglukis.

2. Parame produkter (Spesifikasi)

jeneng produk: 50 Werna kothak timah Solid Watercolor Paint Set
warna: 50 werna
Kapasitas: Kira-kira 2 g saben tablet Dianggo: Seni lukisan
Umur: Ndhuwur 8 taun Ukuran tunggal: 15mm * 12.6mm
Bahan: Cat Warna Non-beracun OEM/ODM: ditrima
Wangun: Alun-alun Panggonan Asal: Zhejiang, China
Ukuran Box: 202*92*33mm Paket kothak logam + kothak werna

3. Fitur Produk lan Aplikasi

1.warna bongkahan bisa dijupuk mudhun lan diganti.
2. Pigmen selektif, volume cilik nanging kapasitas gedhe.
3. Gampang kanggo nggunakake pena sikat banyu kanggo Paint lan campuran werna.
4.Trep kanggo ngresiki sikat ing spons, uga digunakake kanggo nyerep banyu.
5.Kothak timah bisa dadi kothak potlot .

4. Detail Produk :

100% merek anyar lan kualitas dhuwur 50 Warna kothak timah Solid Watercolor Paint Set.



Hot Tags: 50Warna kothak timah Solid Paint Paint Set, Grosir, Customized, China, Murah, Tuku Diskon, adol paling anyar, Kualitas, Apik, Produsen, Pabrik, Suppliers, Made in China, Sampel Gratis

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept